Sportfysiotherapie

Last van een sportblessure of pijn tijdens/na het sporten?

Soms kan er tijdens het sporten een ernstige of minder ernstige blessure ontstaan. De therapie richt zich niet alleen op herstel van de blessure, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn of om extra te trainen om het ontstaan van blessures te voorkomen. Met de gerichte behandeling en adviezen van de sportfysiotherapeut kunt u uw training, binnen afzienbare tijd, op het oude niveau hervatten.

Maak afspraak

Wat bieden wij u?

Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. De sportfysiotherapeut richt zich op behandeling en preventie van sportblessures en is in staat sportspecifieke blessures te analyseren en gericht te behandelen. De therapeut weet welke eisen sport aan het lichaam stelt en wat de motivatie van sporters is. Na een gericht onderzoek zal de fysiotherapeut een voor u geschikt behandel- en oefenprogramma opstellen.

 

Naast (top)sporters kunnen ook mensen terecht die bijvoorbeeld een marathon willen gaan lopen of willen gaan sporten, maar niet weten hoe ze dit moeten aanpakken. U krijgt een advies op maat. Als sportfysiotherapeuten zijn wij actief bij de voetbalvereniging CSV ‘28 in Stadshagen. Voor meer informatie kunt u terecht op: nvfs.nl

Voor sportfysiotherapie kunt u terecht bij:

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!