Update FysioZwolle en Corona

Update FysioZwolle en Corona

Hierbij een update over de aanpak van FysioZwolle inzake het coronavirus, naar aanleiding van de extra maatregelen die vandaag zijn afgekondigd.

FysioZwolle blijft  gewoon open, en alle 1 op 1 behandelingen gaan gewoon door.

Een aantal groepslessen zullen niet doorgaan. De deelnemers  van de lessen die het betreffen zullen daarover maandagochtend individueel een bericht (via mail of telefoon) ontvangen.  We doen ons uiterste best om iedereen zo gezond mogelijk te houden zodat de weerstand op peil blijft. 

Wij handhaven onze reguliere hygiëne maatregelen:
– Schudden geen handen
– Wassen de handen na ieder bezoek
– Hoesten en niezen in de elleboog.
– We gebruiken papieren zakdoekjes.
– Als u verkouden bent hoest of koorts heeft verzoeken we u om contact op te nemen en de afspraak te verplaatsen. Ook als u denkt dat het “morgen wel over is”.  Op het tijdstip van behandelen moet u 24 uur vrij zijn van klachten.

Mocht u wel verkouden in de praktijk verschijnen zullen we u niet behandelen, en verzoeken huiswaarts te gaan!

Patiënten die niet in de praktijk kunnen komen maar wel zorg, of begeleiding bij hun oefeningen nodig hebben, kunnen we gebruik maken van “zorg op afstand”. Via het secretariaat kan hiervoor een afspraak gemaakt worden.

FysioZwolle en de beroepsvereniging Keurmerk Fysiotherapie volgen de ontwikkelingen op de voet. Mochten er wijzigingen op treden dan houden we u op de hoogte.

Team FysioZwolle