Sportief Afslanken/ Sportief Diabeter

Afvallen? Een gezondere leefstijl? U staat er niet alleen voor! 

In het beweegprogramma staat het verbeteren van uw leefstijl centraal. Een fysiotherapeut, een personal trainer en een diëtiste stellen samen een persoonlijk plan op en helpen u tijdens dit traject. Wij trainen op de locaties ProFit Gym Zwolle-Zuid, ProFit Gym Stadshagen en Zorgpunt-Zuid.
Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u kosteloos deelnemen. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 038-4654000 of mail ons via info@fysiozwolle.nl

Wat bieden wij u?

Na een individuele intake, waarbij er na een gesprek ook spierkrachttesten en een inspanningstest wordt afgenomen, wordt met u overlegd wat u zelf wilt bereiken. Daarna stellen we in overleg met u een individueel trainingsschema op. Daarnaast kiest u een eigen activiteit die u thuis kunt gaan opbouwen, bijvoorbeeld wandelen of fietsen. U komt in één van onze oefengroepen in Stadshagen of Zwolle-Zuid. Op basis van het beweegprogramma kunt u 3 maanden 2 x per week trainen, daarna is het de bedoeling dat u zelf uw conditie op peil gaat houden. Dit kan uiteraard ook binnen één van onze oefengroepen in Stadshagen of in Zwolle-Zuid.

Maak afspraak

Voor overgewicht en/of diabetes kunt u terecht bij:

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!